KLASIČNO I TRENDI: Katie Holmes napravila značajan modni iskorak, a ovi komadi joj savršeno pristaju (FOTO)

Sada je na ulicama New Yorka viđena i odličnim dnevnim kombinacijama, stajlinzima koji odišu profinjenom chicim i udobnom ležernošću.

  • Žena

  • 22. Jun. 2022  22. Jun. 2022

  • 0

Katie Holmes često se može vidjeti kako prolazi ulicama New Yorka obavljajući brojne dnevne obaveze. U posljednje vrijeme slavnoj glumici naveliko cvjetaju ruže na ljubavnom planu, a sada je mnogima u oči upala i sjajna promjena modnog stila 

Njezinim modnim ormarom u pravilu dominiraju traperice i casual odjevni komadi. No, Katie je u posljednje vrijeme pokazala značajan zaokret u modnom smislu, a obožavatelji su, s razlogom, oduševljeni. Prvo je pažnju privukao piercing u nosu, a nakon toga je prošetala u cut out haljinama te kratkim modelima.

Sada je na ulicama New Yorka viđena i odličnim dnevnim kombinacijama, stajlinzima koji odišu profinjenom chicim i udobnom ležernošću.

Prozračne crne hlače ekstra širokih nogavica uparila je kratkim topom, komadima koji su pravi hit među pripadnicima generacije Z. Nekoliko dana radnije Katie je prošetala još jedan sjajni dnevni look – široke traperice u kombinaciji s bijelom majicom, kratkim sakook i Chanel torbicom. Nema sumnje, Katie je pronašla modne komade koji joj savršeno pristaju.

Ipak, glumica ne odustaje od svog prepoznatljivog stila kojeg je osvježila sa sjajnim basic komadima poput 'investicijskih' torbi i majica, ali i onih trendi komada kao što su hlače širokih nogavica.

Katie Holmes

Katie izgleda sjajno, a za njezin odličan izgled djelomično je možda zaslužna sreća u ljubavi. Naime, nakon nekoliko neuspješnih ljubavnih veza, pa i braka s glumcem Tomom Cruiseom s kojim je dobila kćerkicu Suri, Katie Holmes je pronašla sve što je tražila u 33-godišnjem basistu i kompozitoru Bobbyju Wootenu III, prenosi Tportal.hr.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...