ZA ŠETNJU ULICAMA NEW YORKA: Katie Holmes zna kako u dnevnom izlasku nositi ravnu obuću kakvu najradije nosimo na plaži (FOTO)

Holivudska glumica odavno je postala poznata po svom modnom izrazu, u kojem se prvenstveno vodi onom da joj je jedino važno da se u kombinaciji osjeća ugodno.

  • Žena

  • 16. Jul. 2022  16. Jul. 2022

  • 0

Stoga ne treba čuditi da je za šetnju ulicama New Yorka, 43-godišnja Katie Holmes odabrala običnu bijelu majicu na bretele i udobno zelene tregerice.

Svojom se kombinacijom stopila s masom na ulicama, ne trudeći se staviti ni trunku šminke, a sve je zaokružila običnim Nikeovim natikačama, kakve većinom nosimo na plažu.

U njezinom slučaju, one su se pokazale idealnima upravo za njujorške ulice,  prenosi Tportal.hr.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...