ULAZAK DODIKOVE KĆERKE GORICE U POLITIKU I POVRATAK RADOJIČIĆA: Ovo je prijedlog kandidata za izbore Gradskog odbora SNSD Banjaluka

Šira lista kandidata za Narodnu skupštinu RS ima 65 imena, a najzanimljivije među njima je Gorica Dodik, kćerka predsjednika stranke Milorada Dodika.

  • Politika

  • 22. Jun. 2022  22. Jun. 2022

  • 7

Gradski odbor SNSD Banjaluka utvrdio je svoj prijedlog kandidata za Opšte izbore u oktobru, piše Srpskainfo.

Za pojedinačne funkcije predlažu Milorada Dodika i Željku Cvijanović.

Šira lista kandidata za Narodnu skupštinu RS ima 65 imena, a najzanimljivije među njima je Gorica Dodik, kćerka predsjednika stranke Milorada Dodika.

Ako Gorica i definitivno bude na listi, biće to njen zvanični ulazak u politiku, budući da je nezvanično, na društvenim mrežama, odavno zagazila u te vode.

Nosilac liste je Adisa Banović, a zanimljivo je da se aktuelni predsjednik Gradskog odbora SNSD, Vlado Đajić, nalazi tek na 10. poziciji.

Tu su još i aktuelni direktora Poreske uprave RS Goran Maričić, direktor FZO Dejan Kusturić, ministri Dragan Lukač i Srđan Rajčević, bivši gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, aktuelni predsjednik Gradske skupštine Mladen Ilić, narodni poslanici Srđan Mazalica, Momčilo Antonić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...