ČIČA-MIČA GOTOVA PRIČA: Paul Pogba se vratio u Juventus, Unitedu ništa!

Vijest je potvrđena! Pogba stiže u Torinu kao slobodan igrač bez obeštećenja. Ugovor će zvanično biti potpisan početkom jula.

  • Sport

  • 23. Jun. 2022  23. Jun. 2022

  • 1

Francuski reprezentativac Paul Pogba (29) u narednoj sezoni igrat će u Seriji A za ekipu Juventusa.

Vijest je potvrđena! Pogba stiže u Torinu kao slobodan igrač bez obeštećenja. Ugovor će zvanično biti potpisan početkom jula.

Pogba se vraća u klub čije je boje branio od 2012. do 2016. godine i za to vrijeme četiri godine uzastopno bio šampion Italije, osvojio dva Kupa Italije i dva Superkupa.

Najveći gubitnik je na kraju Manchester United. Juventus ga je u ljeto 2016. prodao Crvenim đavolima za rekordnih 100 miliona eura, a sada šest godina kasnije dobio ga je – besplatno.

Pogba je za Manchester United odigrao 226 utakmica i postigao 39 golova. Osvojio je Ligu Evrope 2017.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...