TRANSFER BOMBA IZ ŠPANIJE: Salihamidžić ne odustaje, želi u Bayern dovesti najveću nogometnu zvijezdu današnjice!

Lewandowski želi karijeru nastaviti u Barcelonu, a prema pisanju AS-a njegov nasljednik bi vrlo lako mogao biti peterostruki osvajač Zlatne lopte.

  • Sport

  • 23. Jun. 2022  23. Jun. 2022

  • 1

Minhenski Bayern predvođen sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem jučer je zvanično predstavio veliko pojačanje, iz Liverpoola je stigao Sadio Mane. Ipak, španski AS večeras donosi još veću vijest, Cristiano Ronaldo bi mogao stići na Allianz Arenu!

AS ekskluzivno prenosi kako će Portugalac biti zamjena za Roberta Lewandowskog koji svim silama želi napustiti klub godinu prije isteka ugovora.

S druge strane, činjenica je da Ronaldo nije zadovoljan u nikad lošijem Manchester Unitedu, a mediji na otoku prenose kako ni Erik Ten Hag ne bi imao ništa protiv rastanka sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena.

Lewandowski želi karijeru nastaviti u Barceloni, a prema pisanju AS-a njegov nasljednik bi vrlo lako mogao biti peterostruki osvajač Zlatne lopte.

Prije skoro godinu dana, Ronaldo je bio nezadovoljan u ekipi Juventusa, prvenstveno zbog dolaska Massimiliana Allegrija i loše transfer politike Stare dame nakon čega se na velika vrata vratio na Old Trafford.

Portugalac je trebao da sa Rafaelom Varaneom, Alexom Tellesom, Jadonom Sanchom i Ole Gunnarom Solskjaerom predstavlja renesansu Manchester Uniteda, ali su kola otišla nizbrdo. Norvežanin je dobio otkaz, Varane i Sancho su (za sada) pokazali se kao promašaji, a Ronaldo koji je i pored očajne sezone tima sa Old Trafforda uspio postići 24 pogotka želi novi početak.

Njega mu prema navodima AS-a nudi Bayern Minhen koji nakon Sadija Manea želi aktivirati još veću bombu. Ove sezone su podsjećamo, pored Senegalca potpisali Ryana Gravenberscha i Nossuaira Mazraouija.

United bi Ronalda mogao pustiti za 30 miliona eura, a 37-godišnji Portugalac bi prema tvrdnji španskog tabloida trebao potpisati dvogodišnji ugovor i praktično karijeru završiti u bavarskom gigantu.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...