ZAVEDI ME, RAZVEDI ME: Atraktivna srbijanska pjevačica udaje se za hrvatskog nogometaša, tek joj je četvrti put...

Kaja, kojoj tepaju da je jedna od najatraktivnijih Srpkinja, iza sebe već ima tri razvoda, a šuškalo se i da je trećeg supruga ostavila upravo zbog Matea, no ona je to porekla.

  • Estrada

  • 24. Jun. 2022  24. Jun. 2022

  • 0

Srbijanska pjevačica Katarina Ostojić Kaja (38) javnosti je postala posebno zanimljiva otkako se doznalo da ljubi hrvatskog nogometaša Matea Pavlovića (32), a par nakon tri godine veze navodno planira stati pred oltar.

Kaja, kojoj tepaju da je jedna od najatraktivnijih Srpkinja, iza sebe već ima tri razvoda, a šuškalo se i da je trećeg supruga ostavila upravo zbog Matea, no ona je to porekla.

"Kaja i Mateo već tri godine žive u Francuskoj, gdje on igra nogomet. Prošle godine preselili su se u Amiens, mali grad nadomak Pariza, gdje je Mateo potpisao ugovor s istoimenim klubom. I odmah su se odlučili tu skrasiti! Kaja je dugo razgledavala stanove i tek nedavno je našla pravi. Rekla mi je da se zaljubila u jednu zgradu iz 18. stoljeća, koja sliči na dvorac. Odmah je Mateu rekla da tu želi živjeti", otkrio je izvor blizak paru, kako prenosi Telegraf.

Pjevačica se svojim novim domom pohvalila i na Instagramu, a par zajedno ima i kuću na srpskom Kosmaju.

Telegraf navodi i kako Kaja i Mateo planiraju vjenčanje ovo ljeto, a pjevačici će to biti četvrti brak.

Kaja se za prvog supruga Nikolu Dragojlovića udala s 19 godina i s njim dobila kćer Nikolinu. Zatim se 2009. vjenčala s košarkašem Urošem Duvnjakom, a razveli su se već krajem 2010. godine. Treći suprug joj je bio DJ Junior Jack od kojeg se razvela nakon pet godina braka i to navodno zbog našeg nogometaša s kojim se sada sprema stati pred oltar.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...