BURAN LJUBAVNI ŽIVOT: Srbijanska pjevačica osvojila srce 13 godina mlađeg tenisača iz Hrvatske, pogledajte čime se hvali na Instagramu...

Atraktivna Katarina Ostojić Kaya navodno je osvojila srce još jednog sportaša iz Hrvatske.

  • Show

  • 22. Jan. 2023  

  • 1

Regionalnim medijima brzo se proširila vijest kako je mladi tenisač Borna Ćorić u vezi s novom ljepoticom koja je od njega starija 13 godina.

Katarina Ostojić Kaya 39-godišnja je srbijanska pjevačica koja već godinama gradi muzičku karijeru.

Iza sebe ima već tri razvoda braka, a medije često puni i usporedbom sa svojom 19-godišnjom kćerkom jer na fotografijama izgledaju kao da su sestre. 

Kaya se za prvog supruga Nikolu Dragojlovića udala s 19 godina i s njim dobila kćer Nikolinu. Međutim, ljubav nije dugo trajala, a kćerku je Kaya odgojila uz pomoć svojih roditelja. Zatim se 2009. vjenčala s košarkašem Urošem Duvnjakom, a razveli su se već krajem 2010. godine. Treći suprug joj je bio DJ Junior Jack od kojeg se razvela nakon pet godina braka i to navodno zbog hrvatskog nogometaša.

Iako je ona tvrdila da nema treće osobe, razlog razvoda bio je Mateo Pavlović, hrvatski nogometaš, a šuškanja su se kasnije ipak pokazala istinitima.

Kaya i Mateo prošle su godine navodno trebali stati i pred oltar, a tri godine živjeli su zajedno u Francuskoj.

Međutim, ne zna se tačno kada su prekinuli, a lijepa Kaya već je pronašla utjehu u zagrljaju mlađahnog Borne.

Pogledajte čime se srbijanska pjevačica hvali na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...