EFEKTNA KOMBINACIJA: Shakira u vrućim hlačicama za šetnju idealnim za dane ljeta (FOTO)

Stajling za šetnju s djecom Shakira je složila od svijetloplave košulje sa sitnim cvjetićima i dugačkim rukavima, koju je malo ispod struka svezala u sitan čvor.

  • Žena

  • 24. Jun. 2022  24. Jun. 2022

  • 0

Lijepi sunčani dan Shakira je iskoristila za šetnju po planinskom predjelu Barcelone, a s pjevačicom su bila i njezina dva sina, devetogodišnji Milan i sedmogodišnji Sasha. Za šetnju po brdovitom predjelu mnogi bi odabrali udobne tene ili neku drugu ravnu obuću, ali Shakira se odlučila za malo drugačiji izbor.

Stajling za šetnju s djecom Shakira je složila od svijetloplave košulje sa sitnim cvjetićima i dugačkim rukavima, koju je malo ispod struka svezala u sitan čvor. Uz košulju je nosila kratke traper-hlačice svijetloplave boje koje su sprijeda kraće, a straga malo duže. Hlačice nisu potpuno uske, zbog čega osiguravaju nesputanije kretanje i udobnost.

Odjevni outfit u svijetloplavoj nijansi pjevačica je spojila sa smeđom obućom, gležnjačama od brušene kože s debljom potpeticom. Gležnjače u stilu kaubojki ukrašene su bijelo-šarenim detaljima koji taj model čizmica čije još zanimljivijim.

Još malo smeđe dodala je torbicom svijetlosmeđe boje, a od modnih dodataka nosila je i avijatičarski model sunčanih naočala, navodi Zadovoljna.hr.

Shakira u vrućim hlačicama i gležnjačama u stilu kaubojki - 1Shakira u vrućim hlačicama i gležnjačama u stilu kaubojki (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...