KINEZI U NAPADU NA EVROPSKO TRŽIŠTE: Huawei u Istanbulu predstavio sklopivi smartfon Mate Xs 2, cijena - "sitnica"

Predstavljajući Mate Xs 2, najnoviji pametni telefon u ponudi, Huawei najavljuje i prekretnicu u svom poslovanju

  • HiTec

  • 24. Jun. 2022  24. Jun. 2022

  • 1

Huawei je na upravo završenom eventu u Istanbulu predstavio niz novih proizvoda te prezentirao strategiju razvoja za nadolazeći period. 

Od premijerno prikazanih pametnih uređaja, tu su nova 16-inčna prijenosna računala MateBook D 16 & 16s, prvi tablet s E-ink ekranom MatePad Paper, novi sklopivi pametni telefon Mate Xs 2, kao i pojačanja pametnih telefona iz nova serije – nova Y70 i nova Y90, kao i FreeBuds Pro 2.

Huawei razvija ekosustav proizvoda u šest glavnih područja - pametnih telefona, drugih pametnih uređaja, HMS ekosustav, B2B poslovanje, pametna rješenja za automobile i sustavi za pametni dom, od kojih svako područje i proizvodi unutar njega nude tehnološko iskustvo bazirano na intuitivnoj uporabi umjetne inteligencije.

'Huawei je predan kontinuiranim inovacijama i približavanju digitalnog svijeta svakoj osobi, obitelji i organizaciji. Stoga održavamo visoka ulaganja u istraživanje i razvoj te marketing za različite kategorije naših proizvoda. Želimo pružiti revolucionarne inovacije i kontinuirano voditi razvoj industrije' – rekao je Derek Yu, predsjednik Central Eastern Europe, Nordic & Canada, Huawei Consumer Business Groupa.

Predstavljajući Mate Xs 2, najnoviji pametni telefon u ponudi, Huawei najavljuje i prekretnicu u svom poslovanju; od ove premijere, kako kažu, posjeduje najpotpuniji portfelj sklopivih pametnih telefona koji uključuje modele s unutarnjim i vanjskim zaslonom te telefone na preklop.

Mate Xs 2, kao potpuno novi i sklopivi flagship pametni telefon, donosi dizajn i tehnička rješenja koja omogućuju njegovo sklapanje prema van te ultra lagano i tanko kućište.

Kada se rasklopi, zaslon Mate Xs 2 postaje ravan i gladak kao zrcalo, opremeljen je značajkama kao što je True-Chroma kamera od 50 MP koja podržava Huawei XD Optics tehnologiju. Huawei Mate Xs 2 opremljen je baterijom od 4600 mAh i 66 W Huawei SuperCharge značajkom za ultra-brzo punjenje u pokretu. Preporučena cijena mu je 1999 eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...