PJEVAČ ŠOKIRAO IZJAVOM: "Bio sam ljubavnik Lepe Brene"

Lepa Brena i Boba Živojinović jedan su od najpopularnijih parova na sceni. Bivša Jugoslavija pomno je pratila njihov ljubavni život i razvoj romanse. U to vrijeme Boba je bio aktivan teniser, dok je Brena žarila i palila muzičkom scenom. I danas se njihov brak smatra idealnim.

  • Estrada

  • 24. Jun. 2022  24. Jun. 2022

  • 1

Lepa Brena je poznata po tome što svoju privatnost brižljivo čuva. Ali sada su svi ostali zatečeni kada se javio poznati muzičar sa tvrdnjom da je bio njen ljubavnik.

Lepa Brena i Boba Živojinović jedan su od najpopularnijih parova na sceni. Bivša Jugoslavija pomno je pratila njihov ljubavni život i razvoj romanse. U to vrijeme Boba je bio aktivan teniser, dok je Brena žarila i palila muzičkom scenom. I danas se njihov brak smatra idealnim.

Međutim, svi su ostali šokirani tvrdnjom da je Brena u jednom trenutku navodno imala ljubavnika.

Dragan Antonijević Arlekino, muzička zvijezda koja je osamdesetih godina oduševljavala javnost, nakon zatišja karijere izabrao je da se na velika vrata vrati knjigom koju je posvetio Lepoj Breni.

Naime, 1993. godine ovaj muzičar je tvrdio kako su se on i Brena ludo voljeli.

Dragan Antonijević Arlekin

“Brenu sam upoznao kod pokojnog Rake u studiju i odmah mi se svidjela. Vremenom se i ona zaljubila u mene, ali sam ja tada imao djevojku koju sam poslije ostavio jer nisam želio da varam. Moja osjećanja prema Breni su bila jaka. Zbog snimanja Brena i ja smo se često viđali, jednom me je čak dok smo bili kod Marine i Fute u stanu pokušala poljubiti, ali ja sam je odgurnuo jer sam se bojao da ću joj brzo dosaditi. Brena je nastavila da insistira na našoj vezi, razgovarala je i s mojom majkom, jadala se Marini ali ja sam se i dalje pravio blesav. 1990. godine, krenule su Brenine turneje pa smo se manje viđali ali smo se stalno čuli”, navodno je jednom izjavio Dragan Antonijević Arlekino.

“Mislim da naša ljubav nije uspjela najviše zbog Marine i Fute. Neko vrijeme sam joj bio kao žigolo jer je ona u meni vidjela privlačnost, a bila je svjesna da sa mnom ne može koračati kroz život, jer ja sam bio muzičar u usponu, a ona velika zvijezda. Kada se udala za Bobu objavio sam knjigu o nama i našoj nesuđenoj ljubavi. Brena je bila oduševljena, ali ne i Boba. Slao je pokojnog Šljuku da me prebije, a zatim je tražio da kupi sve knjige kako ne bi dospjele u javnost”, objasnio je Dragan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...