"SB" NA LICU MJESTA: Sarajevo je pusto i blokirano, policija je na svakom ćošku, pogledajte kakvo je stanje na ulicama glavnog grada (FOTO)

Osim rute na kojoj će se kretati Povorka, Vječna vatra – Ulica Maršala Tita – Zmaja od Bosne – bina između Historijskog i Zemaljskog muzeja, biće zatvorene i bočne ulice. Veliki broj policajaca će osiguravati Povorku.

  • Vijesti

  • 25. Jun. 2022  25. Jun. 2022

  • 9

Zbog održavanja treće Povorke ponosa u Sarajevu će danas od 12 do 21 sat biti zatvoren saobraćaj.

Osim rute na kojoj će se kretati Povorka, Vječna vatra – Ulica Maršala Tita – Zmaja od Bosne – bina između Historijskog i Zemaljskog muzeja, biće zatvorene i bočne ulice.

Veliki broj policajaca će osiguravati Povorku.

Kao alternativni pravci odvijanja saobraćaja definišu se:

Pravac Baščaršija – Ilidža: Katedrala – Petrakijina – Mehmed Page Sokolovića – Čekaluša – Bolnička – Stjepana Tomića – Tunel “Ciglane” – Halida Kajtaza – I Transferzala – Zmaja od Bosne;

Pravac Ilidža – Baščaršija: Zmaja od Bosne – Hamdije Čemerlića – Zagrebačka – Terezija – Hamdije Kreševljakovića – Čobanija – Obala Kulina Bana.

Drugi alternativni pravci koje utvrde pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

Istovremeno, za vrijeme privremene izmjene režima saobraćaja operateri javnog gradskog prijevoza putnika na području KS na linijama koje prolaze trasom kretanja učesnika manifestacije prilagodit će održavanje linija prijevoza putnika privremenoj izmjeni režima saobraćaja.

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...