CURE DETALJI PONOĆNE DRAME U BANJOJ LUCI: Policija uhapsila muškarca, pijan pretukao...

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

  • Hronika

  • 27. Jun. 2022  27. Jun. 2022

  • 1

Muškarac čiji su inicijali V.B. iz Banjaluke, uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo, tjelesna povreda.

On je, sinoć oko 23 sata ispred jedne pekare u Banjaluci, pretukao muškarca nakon kratke verbalne rasprave oko čekanja u redu.

"Operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja da je V.B., nakon verbalne rasprave oko čekanja u redu ispred pekare, fizički napao oštećenog, koje je tom prilikom zadobilo tjelesne povrede, te mu je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetsko – kliničkom centru Republike Srpske", navode iz PU Banjaluka te dodaju:

"Na licu mjesta obavljen je uviđaj i slijedi kriminalistička obrada osumnjičenog", kažu iz Policijske uprave.

Uhapšeni V.B. je podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno 1,47 promila alkohola u organizmu.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...