LUDILO NA STADIONU: Ronaldinho debitovao za novi klub (VIDEO)

Prvu utakmicu odigrao je jučer.

  • Zabava

  • 27. Jun. 2022  

  • 0

Legendarni Ronaldinho otputovao je u Indoneziju, gdje će odigrati tri prijateljske utakmice za klub Rans Nusantara.

Prvu je već odradio u nedjelju, a sada slijede još dvije na turniru “Upoznaj zvijezdu” na kojemu sudjeluju ukupno četiri ekipe iz Indonezije.

Treneri i igrači koji će igrati s Ronaldinhom i protiv njega oduševljeni su dolaskom nogometne legende te su ovo istakli kao jedinstvenu priliku. Ronaldinho je pak naglasio da je “spreman igrati i zabaviti narod Indonezije”. Jasno je da je i na prvoj utakmici bio glavna zvijezda na punom stadionu te su ga svi poželjeli pozdraviti i fotografirati se s njim.

(Sportske.ba)    

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...