ZA LAJK VIŠE: Ovaj tip voli visjeti s vrata najskupljih automobila (VIDEO)

Iako je teško izvući pouku iz viđenog, nesumnjivo je da su projektanti itekako razmišljali o čvrstoći svakog dijela vozila, pa i nosača vrata.

  • Auto

  • 27. Jun. 2022  27. Jun. 2022

  • 0

Neki su popularnost stekli dostignućima koja su oplemenila svijet, a nekima je cilj samo da uhvate lajk više.

U potonje spada Christoph Zitzmann, koji se bavim prodajom i najmom egzotičnih automobila, a u slobodno vrijeme očito voli privlačiti pažnju. Nedavno je sudjelovao na "Go Luxury Summer Tour 2022", a kao što već ime najavljuje, u vožnji mu je pratitelj bio Bugatti Chiron. 

Iz samo njemu znanih razloga došao je na ideju da visi držeći se za vrata automobila. Situaciju je začinio tako što je to učinio iznad kanala, a pritom je radio zgibove. I to mu nije prvi put. Iako je teško izvući pouku iz viđenog, nesumnjivo je da su projektanti itekako razmišljali o čvrstoći svakog dijela vozila, pa i nosača vrata. Bilo kakvo oštećenje koje bi prouzročila ovakva ekshibicija zasigurno ne bi ušlo u jamstvo, a vlasnika bi popravak skupo stajao, kao i sve na tom automobilu. 

Proučite li malo Zitzmannna na društvenim mrežama, primijetit ćete kako ovo nije izoliran slučaj. Očito je da ima fetiš na vrata egzotičnih automobila, pa se tako snimio i kad je radio zgibove na Rolls Royceu, ali i sjedio na vratima Veyrona. Sudeći po broju posjeta, ovakve ekshibicije su definitivno imale velik utjecaj na popularnost njegovih profila. 

(Index.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...