PRVA DAMA UKRAJINE PROGOVORILA O BRAKU: „Naša veza je na pauzi. Ovo nije normalno..."

Volodimir i Olena oboje su odbili napustiti Ukrajinu kada je ruska vojska krenula u napad. Ostali su u Kijevu kako bi vodili zemlju.

  • Show

  • 30. Jun. 2022  30. Jun. 2022

  • 0

Prva dama Ukrajine, Olena Zelenska dala je intervju za CNN u kojem je rekla kako je njezina veza "na pauzi" zbog ruske invazije.

"Ovo nije normalno, to nije normalna veza kad djeca ne mogu vidjeti svog oca i moraju s njime razgovarati na telefon… Zato je naša veza trenutno na pauzi, kao i veze većine Ukrajinaca", priča Zelenska.

Otkrila je da se već duže vrijeme ne može vidjeti sa suprugom koliko bi ona željela. Zbog sigurnosnih razloga, mogu se viđati samo povremeno i to vrlo kratko. Prije je to bilo gore - prva dva mjeseca rata par se uopće nije viđao.

"Srećom, ta dva mjeseca kada uopće nisam mogla vidjeti svog supruga sada su prošlost. Sada ga ponekad mogu vidjeti. Ne često i ne dugo, ali ga mogu fizički osjetiti", objašnjava.

Volodimir i Olena oboje su odbili napustiti Ukrajinu kada je ruska vojska krenula u napad. Ostali su u Kijevu kako bi vodili zemlju.

"Mi, kao i sve druge obitelji čekamo da se ponovno okupimo i da budemo ponovno zajedno… Da provodimo večeri zajedno, da večeramo zajedno, da razgovaramo s djecom o stvarima… O dječjim stvarima", zaključuje Zelenska.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...