FUTURISTIČKA ODJEĆA: Sestre Hadid ponovo su sve iznenadile svojim kameleonskim stilom (FOTO)

Djevojke poznate po bujnim "slapovima" smeđe i plave kose, osvanule su kao crnke, no uz izbrijane zaliske i prenaglašene kratke šiške

  • Žena

  • 01. Jul. 2022  

  • 0

Gigi Bella Hadid opet su iznenadile svojim kameleonskim stilom! Sestre supermodeli ovog su puta nosile reviju Marca Jacobsa za jesen 2022., a osim dizajnerove futurističke odjeće Hadidove su "isfurale" i vrlo ekscentrične frizure.

Djevojke poznate po bujnim "slapovima" smeđe i plave kose, osvanule su kao crnke, no uz izbrijane zaliske i prenaglašene kratke šiške. Gigi i Bella opet su pokazale da su pravi modni kameleoni, koji u jednom danu mogu iskočiti iz klasične "ušminkane" odjeće i stila u punk-chic s dozom postapokaliptičnog glamura - kakva je Jacobsova nova kolekcija.

image

Bella Hadid 

Iako su svojom pojavom na pisti djevojke izazvale šok, jer su im frizure bile toliko uvjerljive da su se mnogi zapitali šta će sada sestre učiniti s pola obrijane glave, kasnije su otkrile o čemu se radi. Ovaj edgy look frizeri su postigli uz pomoć protetike, otkrila je to sama Bella objavom na Instagramu. Gigi je objavila niz fotografija s revije, sa svojom "novom" frizurom uz komentar: "Sve za Marca".

Ovu reviju slavnog dizajnera koja se prenosila uživo na Times Squareu, došli su pogledali i mnogi poznati među kojima su urednica Voguea Anna Wintour i model Emily Ratajkowski.

image

Bella Hadid

Revija je održana u prostoru New York Public Library, a sam dizajner je u opisu nove kolekcije otkrio da su ga inspirirala nesigurna vremena u kojima živimo, nestabilni resursi, nepredvidive prepreke kao i novi standardi u stvarnosti. Za dizajnera kreativnost je osnovna stvar u životu, prenosi Gloria.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...