ODLASKOM CRAIGA SVE SE MIJENJA: Filmovi o Jamesu Bondu dobivaju novu dimenziju

Posljednji film u kojem je Daniel Craig utjelovio agenta 007 bio je 'No Time to Die', a nakon toga produkcija se okrenula novom pristupu te potpunoj rekonstrukciji franšize

  • Show

  • 01. Jul. 2022  

  • 0

Novi filmovi o Jamesu Bondu trebali bi u budućnosti pokazati sasvim novo svjetlo cijele godinama poznate franšize koja je zabavljala javnost.

Otkrila je to u svom zadnjem intervjuu jedna od producentica Barbara Broccoli. Broccoli je kazala da trenutno rade na rekonstrukciji lika i djela agenta 007, te da za to treba vremena isto kao što još nemaju spreman scenarij za novi film.

'Dogovaramo se kamo ćemo s njim, o tome razgovaramo. Nema scenarija i ne možemo ga smisliti dok ne odlučimo kako ćemo pristupiti sljedećem filmu jer je to zapravo rekonstrukcija Bonda. Mijenjamo ga i za to je potrebno vrijeme', objasnila je. Potom je otkrila da će obožavatelji na novi film čekati najmanje dvije godine. Osim toga, u razgovoru se dotaknula javnosti najzanimljivijeg pitanja, ko će biti novi Bond.

Objasnila je da su još u pregovorima ali i odgovorila na šuškanja da bi to mogao biti Idris Elba.

'Poznajemo Idrisa godinama i prijatelji smo te smatramo da je on veličanstven glumac. No, sve je to dug proces i još smo u razgovorima', ogradila se odmah.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...