HAOS U SRBIJI: Odgođena kvalifikacijska utakmica za svjetsko prvenstvo zbog nestanka struje, košarkaši Belgije ne žele igrati...

U okviru 6. kola A grupe prve faze kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. godine trebala se odigrati utakmica između Srbije i Belgije.

  • Sport

  • 04. Jul. 2022  04. Jul. 2022

  • 1

Utakmica Srbije i Belgije, koja je trebalo da bude odigrana u Nišu u okviru 6. kola A grupe prve faze kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. godine prekinuta je nakon samo dva minuta i šest sekundi igre zbog nestanka struje.

Nakon što je struja još dva puta nestajala te problem ipak nije riješen, a prekid ušao u svoj drugi sat, donijeta je definitivna odluka da utakmica bude prekinuta i pomjerena za ponedeljak.

Prema posljednjim informacijama, postoji mogućnost da utakmica ne bude odigrana, s obzirom na to da Belgijanci, kako prenosi Sport klub, ne žele da igraju utakmicu.

U međuvremenu se oglasio is Košarkaški savez Srbije, koji je potvrdio da je utakmica pomjerena.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...