NEUNIŠTIVI ZLATAN IBRAHIMOVIĆ: Napadač Milana donio odluku o nastavku karijere...

Oporavak ozlijeđenog Ibre trajat će minimalno pola godine.

  • Sport

  • 06. Jul. 2022  06. Jul. 2022

  • 0

Zlatan Ibrahimović je neuništiv, čovjek koji je napunio punih 40 godina potpisat će novi ugovor s Milanom, objavili su Gianluca di Marzio i Fabrizio Romano. Kako je riječ o ljudima koji u ovakvim vijestima rijetko griješe, vijest je zapravo potvrđena.

Švedski napadač "naših" korijena je nedavno operirao koljeno i pauzirat će najvjerojatnije do kraja ove godine. Iako će nekoliko mjeseci biti izvan pogona, u Milanu s kojim je osvojio naslov prvaka nisu uopće dvojili trebaju li i dalje njegove usluge. Tome prepreka nije bila niti činjenica da je on i prošlu sezonu bio dosta ozlijeđen pa je u samo 27 odigranih utakmica zabio tek osam golova i podijelio tri asistencije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...