NADBISKUP TOMO VUKŠIĆ ČESTITAO BAJRAM: "Želim svaki Božji blagoslov, uspjeh i radost kako biste ustrajali na putu svjedoka Božje dobrote"

Vrhbosanski nadbiskup i predsjednik Biskupske konferencije (BK) BiH Tomo Vukšić u povodu blagdana Kurban bajrama uputio je čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice Huseinu ef. Kavazoviću.

  • Vijesti

  • 07. Jul. 2022  07. Jul. 2022

  • 1

"U povodu blagdana Kurban bajrama, koji će muslimanski vjernici uskoro proslaviti kao blagdan Božjega milosrđa i dobrote prema ljudima i kao prigodu da se iskaže dobrota i solidarnost sa siromasima, prijateljima i susjedima, što vidljivo doprinosi također izgradnji dobrih odnosa među svim ljudima, Vama, Vašoj obitelji, suradnicima i svim vjernicima Islamske zajednice želim svaki Božji blagoslov, uspjeh i radost kako biste ustrajali na putu svjedoka Božje dobrote", naveo je biskup Vukšić u svojoj čestitki.

Kao apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata čestitku je također uputio vojnom muftiji Hadisu ef. Pašaliću i svim muslimanima djelatnicima Ministarstva obrane BiH i pripadnicima Oružanih snaga BiH, te predsjedatelju Predsjedništva BiH Šefiku Džaferoviću, ministru obrane Sifetu Podžiću i načelniku Zajedničkog stožera generalu Senadu Mašoviću.

(Fena)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...