POSEBNA ČESTITKA IZ HERCEGOVINE: Evo kako je Zdravko Mamić muslimanima čestitao Kurban-bajram...

"Podijelite, pomozite - višestruko će vam se vratiti. Izmamite osmijeh na nečijem licu - bit ćete i vi sretni", poručio je Mamić.

  • Društvo

  • 09. Jul. 2022  09. Jul. 2022

  • 1

Dragi prijatelji, svi vi koji obilježavate veliki blagdan - Kurban bajram, dozvolite da vam čestitam uz želju da ove dane provedete u dobrom zdravlju i obiteljskoj sreći, okupljeni oko blagdanske trpeze koja je uvijek bila i ostala simbol zajedništva.

Ovo je blagdan žrtve, darivanja ali i brige za bližnje, zato ne dozvolite da sutra vaši susjedi, prijatelji ili članovi obitelji koji nemaju materijalne mogućnosti ostanu uskraćeni za osjećaj i radost koju donosi Bajram.

Podijelite, pomozite - višestruko će vam se vratiti. Izmamite osmijeh na nečijem licu - bit ćete i vi sretni.

Iskoristite ovaj blagdan kako bi se iznova zbližili sa vašim najdražim, susjedima i prijateljima, ali i kako bi u vjeri našli snagu i ohrabrenje da prevladate sve izazove i kušnje koje život svakodnevno donosi.Sretan Kurban - bajram, stoji u objavi Zdravka Mamića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...