NIKO NE VJERUJE DA JE ZAGAZILA U ŠESTU DECENIJU ŽIVOTA: Zgodna hrvatska glumica osvanula u vrućem izdanju, fanovi na Instagramu oduševljeni…

Fotografija u kupaćem kostimu oduševila je fanove.

  • Estrada

  • 13. Jul. 2022  13. Jul. 2022

  • 0

Osječka glumica Nela Kocsis prisjetila se ljetovanja na otoku Krku i objavila fotografiju kupaćem kostimu.

Nela je u rodnom Osijeku završila studij glume, a dosad je ostvarila brojne filmske i televizijske uloge. Glumica je neko vrijeme najviše pozornosti privlačila vezom te zarukama s kolegom Vedranom Mlikotom, s kojim je prekinula uoči vjenčanja.

Ubrzo nakon 41. rođendana poznatog domaćeg glumca, umjesto preseljenja u zajednički stan, plavokosa glumica odlučila se za prekid, a svojoj ljubavi nikada nisu dali drugu šansu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...