MALO LJEPŠE VIJESTI: U ovom dijelu BiH gorivo pojeftinilo za 20 feninga po litri

– Pad cijena “benzina” biće nastavljen, tako da će cijena ići do 3,29 maraka po litri, što će biti i do 20 feninga jeftinije u odnosu na prethodni period.  Za “dizel” je takođe primjetna tendencija pada i za sada je ta vrsta goriva pojefinila u prosjeku za deset feninga po litri – rekao je Trišić.

  • Ekonomija

  • 14. Jul. 2022  14. Jul. 2022

  • 0

Gorivo na benzinskim pumpama u RS-uje pojeftinilo, a trend pada biće nastavljen i idućih dana, rekao je predsjednik Grupacije za promet nafte i naftnih derivata RS Dragan Trišić.

On očekuje da će cijena litre “benzina” biti niža i za 20 feninga po litri, prenosi Glas Srpske.

– Pad cijena “benzina” biće nastavljen, tako da će cijena ići do 3,29 maraka po litri, što će biti i do 20 feninga jeftinije u odnosu na prethodni period.  Za “dizel” je takođe primjetna tendencija pada i za sada je ta vrsta goriva pojeftinila u prosjeku za deset feninga po litri – rekao je Trišić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...