DRAMA U ISTOČNOM SARAJEVU: Uhapšen policajac zbog krađe čak...

Policijski službenik je rješenjem načelnika Policijske uprave Istočno Sarajevo suspendovan do okončanja krivičnog i disciplinskog postupka.

  • Hronika

  • 15. Jul. 2022  15. Jul. 2022

  • 0

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo i Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske uhapsili su policajca A.T. sa Sokoca zbog sumnje da je iz depozita sokolačke Policijske stanice ukrao 19 pištolja različitih marki i kalibra, prodao ih i tako pribavio protivpravnu imovinsku korist.

On je osumnjičen da je krivično djelo nesavjestan rad u službi počinio tokom oktobra prošle godine, saopćeno je jutros iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijski službenik je rješenjem načelnika Policijske uprave Istočno Sarajevo suspendovan do okončanja krivičnog i disciplinskog postupka.

Uhapšeni će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biti predat u naležnost Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...