IZBOLA 24-GODIŠNJAKA U ZAGREBU: Uhapšena maloljetnica koja je osumnjičena za pokušaj ubistva

Mladiću je pružena liječnička pomoć u Kliničkoj bolnici Dubrava. Još nije poznato kakve je ozljede 24-godišnjak zadobio.

  • Hronika

  • 16. Jul. 2022  16. Jul. 2022

  • 0

Zagrebačka policija uhapsila je maloljetnicu koju se sumnjiči da je počinila krivično djelo pokušaj ubistva, priopćila je policija.

Maloljetnica i ubijeni 24-godišnjak su se 15. jula u ranim jutarnjim satima u stanu na području Zagreba verbalno sukobili. Ona je potom nožem ozlijedila mladića.

Mladiću je pružena liječnička pomoć u Kliničkoj bolnici Dubrava. Još nije poznato kakve je ozljede 24-godišnjak zadobio.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena osoba predana je pritvorskom nadzorniku, a zagrebačkom Županijskom državnom odvjetništvu je podnesena prijava.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...