DERVO SEJDIĆ OBIŠAO MJESTO POŽARA NA DOLAC MALTI: "Šestočlanoj porodici Tahirović hitno potreban smještaj"

Izgorjeli su pomoćni prateći objekti i dijelom stan porodice Ismeta Tahirovića.

  • Hronika

  • 16. Jul. 2022  16. Jul. 2022

  • 0

Dervo Sejdić obišao je danas romske porodice na Dolac Malti gdje je došlo do požara. U naselju "barake", srećom nije bilo povrijeđenih ali je pričinjena velika materijalna šteta.

"Izgorjeli su pomoćni objekti i dijelom stan šestočlane porodice Ismeta Tahirovića. Ovom prilikom došlo je i do oštećenja okolnih stambenih objekata, na sreću manja materijalna šteta. Trenutno pokušavam kontaktirati nadležne da se porodici Tahirović obezbijedi nužni smješta", objavio je Sejdić na Facebooku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...