ANA BEKUTA PODRŽALA SEVERINU: Uputila joj riječi podrške

A sada se pjevačica ponovo oglasila na Instagramu i uradila nešto zbog čega svaki put bude tužena.

  • Estrada

  • 16. Jul. 2022  16. Jul. 2022

  • 0

Pjevačica Ana Bekuta objavila je  fotografiju sa Severinom i uputila joj riječi podrške. Inače Severina Vučković danima vodi medijski rat sa Ljiljanom Klinger, direktoricom škole koju pohađa njen sin i Gordanom Buljan Flander, bivšom direktorkom Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba koje krivi za to što je sud prošle godine presudio da njen sin sa njom može da provede samo 88 sati mjesečno. A sada se pjevačica ponovo oglasila na Instagramu i uradila nešto zbog čega svaki put bude tužena.

"Već godinama čitav Balkan gleda kako jedan sistem pun zlikovaca koji su plaćeni od strane zlikovaca jednoj radno sposobnoj majci oduzima dijete i pravi pakao od života. Količina zlobe koja se srušila na ovu ženu tolika je da smo već navikli čitati o novom udarcu koji su joj zadali sistem i ti zlikovci. Dio društva je podržava, ali veliki dio rulje navija da zlikovci ispune svoju namjeru. Ne moramo biti sociolozi, psiholozi i socijalni radnici da bismo shvatili o čemu se ovdje radi. Opet pitam, kako je moguće jednoj radno sposobnoj majci oduzeti dijete toliko puta i kako je moguće da u jednoj zemlji EU sistem tako funkcioniše? Da li je moguće da se u jednoj državi EU parama kupuju i djeca? Osim što mi je kao majci, babi i ljudskom biću beskrajno žao ove divne žene koja se kao lav bori za svoje dijete, već se godinama pitam kako je drugim majkama koje nisu Severina, radno sposobnim ženama koje je taj sistem zlikovaca uzeo na zub i organizovano im uništava živote oduzimajući djecu? I opet pitam –  što je Severina zgriješila ovom društvu pa da nismo svi, 100%, bezuslovno i beskrajno na njenoj strani?", napisala je Bekuta na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...