"NERVOZAN SAM, NAPRAVIĆU GLUPOST...": Raspad sistema u banjalučkom klubu, pogledajte reakciju trenera Lalatovića nakon još jedne blamaže (VIDEO)

Na konferenciji koja je trajala skoro 25 minuta, Lalatović je više puta ponudio ostavku.

  • Sport

  • 19. Jul. 2022  19. Jul. 2022

  • 0

Nakon remija sa Slogom u Doboju (2:2), Nenad Lalatović je ponudio ostavku na mjesto trenera Borca iz Banja Luke.

Naime, njegov tim je vodio i sa 2:0 na kraju prvog poluvremena, ali je tokom drugog sve "prosuo" i dozvolio svome protivniku da se vrati.

Nakon debakla u Konferencijskoj ligi i ispadanja od amatera sa Farskih otoka, FK Borac doživio je novi šok. Na konferenciji koja je trajala skoro 25 minuta, Lalatović je više puta ponudio ostavku.

- Borcu želim da osvoji titulu, ekipa je malo pala, ja sam razočaran. Naravno, ne mogu da odem na silu odavde. Igrači su danas  bili hladni u drugom poluvremenu, nemaju moj  karakter . Ekipa mog kolege je odigrala sjajno drugo poluvreme, svaka čast na tome, ja ne mogu više da probudim ovaj tim. Imam obavezu prema ljudima koji vode klub, dočekali su me sjajno i navijači. Mnogo su očekivali od mene, ali ne mogu ja da uklizam, ja bih danas stavio glavu tamo gde niko ne sme ne znam šta. Nikad ne bih sebi dozvolio tu situaciju, ali ne mogu stalno da štitim druge. Kućno vaspitanje mi ne dozvoljava da idem pognute glave, znam šta sam rekao kad sam došao, šta su ciljevi, Evropa, dva trofeja, ali već sada sam ispražnjen, nervozan, znam već sad da mogu samo da napravim glupost - rekao je trener iz Srbije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...