VUKOVIĆ OŠTRO IZ BANJE LUKE: „Spriječit ćemo moćni seperatistički sektor u entitetu Republika Srpska, Dodiku i ortacima neće pomoći ni suzom natopljena ceduljica na Zidu Plača…“

"Danas je već u Banja Luci zastava Bosne i Hercegovine na našim reverima i rukama sasvim normalna stvar", poručio je Vuković.

  • Mini market

  • 23. Jul. 2022  

  • 2

Predsjednik GO SDP-a BiH Banja Luka Aleksandar Vuković poslao je oštru poruku iz Banje Luke.

"Seperatistički sektor u entitetu Republika Srpska nikad nije bio jači, moćniji i odlučniji u toj namjeri!

I u skladu sa tom očiglednom intencijom, ipak moraju imati kapacitet da to verifikuju kroz Narodnu skupštinu Republike Srpske!

Mi im to nećemo dozvoliti u toj ključnoj fazi!

I tu Dodiku i ortacima neće pomoći ni suzom natopljena ceduljica na Zidu Plača, niti njihova afrikanizacija Bosne i Hercegovine po uzoru na pučiste u Burkini Faso!

Danas je već u Banja Luci zastava Bosne i Hercegovine na našim reverima i rukama sasvim normalna stvar!

Impresija sjajna, ali nedovoljna!

U oktobru to moramo po svaku cijenu legitimisati i legalizovati u institucijama entiteta Republika Srpska!

Mi smo jedina istinska banjalučka priča!

Branimo Bosnu, branimo sebe“, poručio je Vuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...