DUGO SU VEZU KRILI OD JAVNOSTI: Poznati glumački par pred novinare stigli držeći se za ruke, priznali su da su ljubavnici...

Prvo su dugo tajili svoju vezu, a onda se početkom 2019. godine pročulo za njihovu ljubav.

  • Estrada

  • 23. Jul. 2022  

  • 0

Glumački par Filip Šovagović i Nina Violić zajedno su stigli na premijeru filma ''Baci se na pod'' na Pula film festivalu.

U Puli trenutno traje ''Pula film festival'' na kojem se predstavljaju brojni glumci i redatelji, a jedna od njih je i hrvatska glumica Nina Violić.

Ona je na premijeru svog novog filma ''Baci se na pod'' stigla s Filipom Šovagovićem, a par je držeći se za ruke veselo pozirao pred novinarima i fotografima.

''Nina me nagovorila da se odvažim upustiti u nešto o čemu ništa zapravo nisam znao, iako me ta disciplina zanima cijeli život. Ovo mi je prvi ozbiljniji takav angažman. Te moje muzike u filmu nema više od pet minuta, no osjećam totalnu odgovornost jer želim da Ninin potpuno genijalan projekt prođe što je bolje moguće i zbilja se nadam da ga nisam upropastio svojom glazbom'', rekao je za Večernji.hr.

Filip i Nina podrška su jedno drugome već godinama, a iako je to u početku bilo samo dobro prijateljstvo i podrška, ovo dvoje glumaca pokleknuli su pred strastima i svoje prijateljstvo pretvorili u ljubavnu vezu.

Prvo su dugo tajili svoju vezu, a onda se početkom 2019. godine pročulo za njihovu ljubav.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...