VAHA SE SPREMA ZA KATAR: Maroko odabrao jake protivnike za pripremne susrete

Popularni Vaha je odabrao protivnike kao posljednje provjere pred početak Mundijala.

  • Sport

  • 23. Jul. 2022  

  • 0

Vahid Halilhodžić je i dalje pod prijetnjom otkaza zbog poznatih razmirica sa najvećim zvijezdama marokanskog fudbala, ali u međuvremenu i dalje se sprema za Katar.

Popularni Vaha je odabrao protivnike kao posljednje provjere pred početak Mundijala.

Maroko će se susresti s dvije jake južnoameričke selekcije u septembru.

Marokanci će igrati dvije prijateljske utakmice u Španiji, protiv Čilea u Barceloni 23. septembra, i Paragvaja u Sevilli 27. istog mjeseca, objavio je Marokanski nogometni savez.

Maroko je dobio slobodne termine nakon što je njihov septembarski protivnik Zimbabve izbačen iz kvalifikacija za Afrički kup nacija zbog zabrane FIFA-e.

Između 19. i 27. septembra bit će posljednja prilika da se reprezentacije okupe do sedam dana prije početka Svjetskog prvenstva u Dohi 21. novembra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...