"NE ZNAMO KO STOJI IZA...": Vulin tvrdi da i dalje postoji opasnost od antentata na Vučića

On je dodao da je u slučaju klana Veljka Belivuka potvrđena optužnica za sedam ubistava.

  • Regija

  • 23. Jul. 2022  

  • 1

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da i dalje postoji opasnost od atentata na predsjednika ove zemlje Aleksandra Vučića.

“Dokle god je Radoje Zvicer na slobodi, moguć je atentat na Vučića, ne znamo ko stoji iza klanova i dok se to ne otkrije, svakodnedno raste prijetnja na život predsjednika“, rekao je Vulin za TV Happy.

On je dodao da je u slučaju klana Veljka Belivuka potvrđena optužnica za sedam ubistava.

“Jedan od okrivljenih je priznao da je ubio petero ljudi, a bit će i više žrtava, u to sam siguran. Što se tiče policije, mi smo svoj posao uradili“, kazao je Vulin, prenosi Beta. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...