BILA JE MISS JUGOSLAVIJE 1982. GODINE: A nakon 40 godina i dalje oduzima dah...

Ubrzo se povukla iz javnog života...

  • Estrada

  • 23. Jul. 2022  

  • 0

Bivša Miss Jugoslavije i manekenka Ana Sasso, proslavila se reklamom Pipi zbog koje je prozvana seks-simbolom. Ta titula svakako joj i danas pristaje, jer nakon 39 godina izgleda famozno.

Otkrila je to sama Sasso kada je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u dvodijelnom žutom kupaćem kostimu koji je istaknuo njenu figuru.

Prva u komentarima javila joj se Snježana Schillinger kojoj se jako svidjelo Sassino izdanje pa joj je poručila: “Zapalit ćeš grad”, a ni njeni fanovi nisu ostali imuni na njenu ljepotu.


“Prekrasna”, “Blistaš”, “Zgodna”, “Uvijek top”, “Prelijepa”, “E takvu ženu ja zovem Miss”, samo su neki od komentara ispod objave.

Podsjetimo, Sasso je 1982. godine izabrana za Miss Jugoslavije, a godinu dana nakon toga snimila je nezaboravnu reklamu za Pipi i postala seks-simbol. Splićanka je ostvarila i dobar uspjeh na izboru za Miss svijeta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistica.

Ubrzo se povukla iz javnog života, a nakon dva propala braka pronašla je sreću sa hirurgom Hrvojem Tomasovićem s kojim živi u Samoboru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...