EFEKTNO IZDANJE BIVŠE MISICE: Kaput Ane Sasso nije za žene koje se ne osjećaju ugodno u centru pažnje (FOTO)

Zimsku sezonu mnogi doživljavaju kao modno najdosadniju kada su pitanju street style kombinacije.

  • Žena

  • 14. Jan. 2024  

  • 0

Tada je odjeća uglavnom skrivena ispod debelih kaputa i toplih jakni, ali i uz pomoć tih komada itekako možete dočarati svoj stil i osobnost.

Kaput koji je na zagrebačkoj špici nosila Ana Sasso već na prvi pogled otkriva da se jedna od najpoznatijih hrvatskih ljepotica ne boji odvažnih odjevnih komada koji je lansiraju u centar pažnje.

Krzneni kaput brenda Karl LagerfeldKrzneni kaput brenda Karl Lagerfeld (Foto: Karl Lagerfeld)

Splitska misica nosila je kaput modnog brenda Karl Lagerfeld od umjetnog krzna. Model s kariranim uzorkom u crnoj i bijeloj boji uistinu je pravi statement kaput uz koji ostali odjevni komadi padaju u drugi plan.

On je bio glavna zvijezda kombinacije u kojoj su se našle i neutralne traperice skinny kroja u klasičnoj tamnoplavoj nijansi.

Ana Sasso na zagrebačkoj špici u efektnom kaputu(Foto: Josip Moler/Cropix)

Uz njih je Ana nosila i crne gležnjače Karla Lagerfelda s efektnom potpeticom visine devet centimetara. Kombinaciju je zaokružila jednostavnom dnevnom ručnom torbom talijanskog brenda Braccialini s motivom srca te sunčanim naočalama predimenzioniranog četvrtastog okvira, navodi Zadovoljna.hr.

Čizme brenda Karl LagerfeldČizme brenda Karl Lagerfeld(Foto: Karl Lagerfeld)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...