KEANU REEVES SE VRAĆA SVOJOJ NAJDUGOVJEČNIJOJ ULOZI: Prikazana mala najava za novi "John Wick" film (VIDEO)

Spremite se za četvrti dio akcione franšize.

  • Show

  • 23. Jul. 2022  23. Jul. 2022

  • 0

Uz Keanu Reevesa, zvijezdu Johna Wicka i režisera Chada Stahelskog, koji su juče bili prisutni na San Diego Comic-Conu za razne panele, Lionsgate je iskoristio priliku da objavi prvi trailer za željno iščekivani četvrti nastavak hit akcijske triler franšize "John Wick : Poglavlje 4", u kojem se vidi kako Reevesov bivši ubica vodi rat za Visokim stolom.

„John Wick: Chapter 4“ ponovo je režirao Chad Stahelski, a glume Keanu Reeves kao John Wick, Lance Reddick kao Charon, Ian McShane kao Winston i Laurence Fishburne kao The Bowery King.

Novopridošlice u franšizi su: Donnie Yen (Ip Man), japansko-britanska pop pjevačica Rina Sawayama, Hiroyuki Sanada (Vojska mrtvih), Marko Zaror (Od sumraka do svitanja: serija), Shamier Anderson (Wynonna Earp), Bill Skarsgård (It: Chapter Two), Scott Adkins (The Bourne Ultimatum) i Clancy Brown (The Shawshank Redemption).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...