OVO JE VEĆ POSTALO GADLJIVO: Pred prepunom rivom muškarac bez pardona skinuo hlače i pokazao stražnjicu

Komunalni redari ne mogu im ništa, mogu samo obijesne strance - usmeno upozoravati!

  • Regija

  • 23. Jul. 2022  23. Jul. 2022

  • 1

Nažalost, ovo ljeto u Splitu kao da je pokazalo svoju najgoru stranu. U slučaju prolaznika na fotografiji - stražnju stranu. Navikli smo već da nam turisti šetaju u kupaćim kostimima po staroj jezgri, ali ovo je ipak previše i za one najtolerantnije, piše Slobodna Dalmacija.

Pokazivanje stražnjice usred bijela dana na prepunoj Matejušci kojom prolaze obitelji s djecom je u najmanju ruku - neumjesno.

Da smo neki drugi grad, bilo bi i kažnjivo, ali na našu žalost, komunalni redari, kako su nam nedavno priznali, mogu samo obijesne strance -  usmeno upozoravati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...