MAJKA POKOJNE YOUTUBERKE NE PRIZNAJE DA SE ONA UBILA: "Kika nije napisala oproštajno pismo" (VIDEO)

Kika je nezvanično dva puta pokušala samoubistvo skokom sa Brankovog mosta, liječena je u klinici za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarevic” u godini kritičnog događaja.

  • Hronika

  • 23. Jul. 2022  23. Jul. 2022

  • 1

Poznata youtuberka Kika Đukić je umrla u decembru mjesecu prošle godine, a njena majka Nataša sad je snimila video u kom je iznijela detalje o kojima je svo vrijeme htjela da priča.

"Taj dan mi je rekla da joj platim kiriju za stan, jer nije mogla da radi, dečko ju je bio izbacio iz ravnoteže. Pristala sam. Rekla je da danima loše spava, da se ne ljutim ako ne dođe na vrijeme na moj rođendan sutradan. Dečko je bio upao u njen stan, pa joj je obrisao Instagram. Rekla sam im da su oboje psihijatrijski slučajevi i da bi trebalo da se raziđu. Kad je trebalo da dođu na rođendan, drugarica njena mi je poslala poruku da ide kod nje, da se parkirala. Deset minuta kasnije mi kaže da Kiki ide pjena na usta. Hitna pomoć je odmah došla, i ja sa drugaricom taksijem. Doktorka je rekla da Kika nije živa. Htjela sam sve da ih pobacam sa drugog sprata. Bio mi je nelogičan položaj u kom je bila, htjela sam da skinu snimak, a inspektor mi je rekao da nema video nadzora", rekla je Kikina mama, piše Blic.

"Njena drugarica nam je dala šifru Kikinog Instagrama tek četiri mjeseca poslije, kad je obrisala sve poruke. Moja druga kćerka primjetila je da je mnogo poruka obrisano, kad smo dobili šifru. Naručivala je hranu prije nego što se ubila, da li bi neko to radio da je htio da se ubije? Neko je upao na njen YouTube nalog 7. decembra, a 9. je objavljen video o njenoj smrti. Kao da je neko čekao da umre, pa da to objavi. Kćerka Jelena mi je rekla da je, kad je bila na prepoznavanju tijela, ispod Kikinog oka vidjela masnicu, kao da ju je neko udario pesnicom. Možda je Kika baš zbog tog udarca ležala u onom položaju. Drugarica je rekla da mi je javila da je Kiki loše, a da sam joj ja rekla da spremam rođendan. Rekla je i da je Kika dva puta pokušala da se ubije, što nije istina. Detektivske agencije su mi rekle odmah da nisu zainteresovane, čim su čule Kikino ime. Jednom je rekla dečku da će da se ubije, pa ju je on vodio i u Lazu, al’ je tamo odmah rekla da se ne bi ubila, nego je samo htjela da dođe do nje. Kika je bila veliki manipulator, kad je ljubav u pitanju, i veoma sebična. Nikad se ne bi ubila. Bog neka prašta svima, mojoj kćerki se moglo pomoći. Kikino navodno oproštajno pismo je napisano dan nakon što je ubijena. Ona nije mogla da napiše to pismo, već neko drugi",  zaključila je Kikina majka Nataša.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je, podsjetimo, nakon detaljnih provjera utvrdilo da nema mjesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično djelo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt Kristine Đurić 8. decembra 2021. godine.

Javnotužilačka odluka donijeta je, imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom drogom MDMA i lijekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provjere.

Kika je nezvanično dva puta pokušala samoubistvo skokom sa Brankovog mosta, liječena je u klinici za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarevic” u godini kritičnog događaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...