OGLASILE SE I ZELENE BERETKE: "Večeras u 19 sati zaustavite svoja vozila ma gdje da ste"

Udruženje boraca Zelene beretke oglasilo se u vezi sa najavljene odluke visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini Christiana Schmidta o izmjenama Izbornog zakona BiH i Ustava FBiH.

  • Vijesti

  • 25. Jul. 2022  25. Jul. 2022

  • 0

Udruženje boraca Zelene beretke oglasilo se u vezi najavljene odluke visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini Christiana Schmidta o izmjenama Izbornog zakona BiH i Ustava FBiH.

- Pozivamo sve naše članove, simpatizere i Bosance i Hercegovce, širom naše domovine koji ne mogu doći u Sarajevo večeras u 19 sati da svoja vozila zaustave tačno u 19 sati gdje god se nalazili na pet minuta, a oni koji nemaju vozila neka na prvom pješačkom prijelazu stanu na sredinu tačno u 19 sati na pet minuta, da na taj način pokažemo našu snagu, snagu Bosanaca i Hercegovaca koji nemaju rezervnu domovinu - poručili su iz Zelenih beretki.

Faktor

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...