ANGELINA JE BIVŠA: Brad Pitt šest godina nakon razvoda ponovo ljubi...

Brad iza sebe ima i brak s Jennifer Aniston i propale zaruke s Gwyneth Paltrow, a čini se kako sada ne želi ponavljati greške iz prošlosti i zalijetati se u novu vezu.

  • Show

  • 28. Jul. 2022  28. Jul. 2022

  • 1

Brad Pitt (58) ponovno ljubi šest godina nakon rastave od glumice Angeline Jolie (47).

Bliski izvor otkrio je kako se glumac počeo viđati s novom ženom, ali i da još nije spreman obavezati se.

"Izlaze, ali njihova veza još nije ozbiljna", kazao je izvor za  People.

Brad iza sebe ima i brak s Jennifer Aniston i propale zaruke s Gwyneth Paltrow, a čini se kako sada ne želi ponavljati greške iz prošlosti i zalijetati se u novu vezu.

Brad Pitt's Girlfriend, Nicole Poturalski: 5 Things to Know

Nakon rastave od Angeline povezivalo ga se i s poljskom manekenkom Nicole Potur, s kojom se navodno viđao nekoliko mjeseci 2020. godine, a zanimljivo je da je ona cijelo vrijeme bila u udana za 68-godišnjeg vlasnika restorana Rolanda Maryja, kojemu njihova afera, kako se pisalo, nije smetala jer su u otvorenom braku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...