KONCERT U ČAST OLIVERU DRAGOJEVIĆU: Doris Dragović ukrala pažnju haljinom s veselim printom (FOTO)

Glazbena diva pojavila se na koncertu u čast Olivera Dragojevića u neobičnom outfitu, a cijeli spektakl je uveličala svojim nastupom.

  • Žena

  • 30. Jul. 2022  

  • 0

Glazbena diva pojavila se na koncertu u čast Olivera Dragojevića u neobičnom outfitu, a cijeli spektakl je uveličala svojim nastupom.

Trag u beskraju, koncert u znak sjećanja na Olivera Dragojevića okupio je brojne obožavatelje, ali i slavne osobe koje su iz prvih redove pratile nastupe najvećih muzičkih zvijezda. Jedna od njih je bila i legendarna Doris Dragović, međutim ovog puta je više pažnje ukrala pojavom i stilom nego pjevanjem.

Već je svima jako dobro poznat modni stil Dragović koja rijetko izlazi iz modnih okvira, međutim u posljednje vrijeme itekako probija modne granice.

image

Doris Dragović je uveličala koncert fenomenalnim nastupom

 

Naime, za ovu priliku pjevačica se odlučila za ‘voćni print‘, pa je njezina haljina bila u žuto crnim tonovima. Neobični uzorci limuna i narandže uzduž cijele haljine te kimono kroj s jednim otvorenim ramenom Dragović je upotpunila glamuroznim naušnicama. Kimono kroj itekako je veliki hit ove sezone, a asimetrični izrezi koji ostavljaju jedno otvoreno rame doživljavaju svoje veliki comeback, navodi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...