"MALO MI ZA SRIĆU TRIBA": Doris Dragović otkazala koncert u krcatom zagrebačkom klubu

Doris je otpjevala refren pjesme Malo mi za sriću triba.

  • Estrada

  • 04. Apr. 2024  04. Apr. 2024

  • 0

Doris Dragović razočarala je zagrebačke obožavatelje otkazavši koncert nakon što su se obožavatelji već okupili u klubu Mint i nakon što je već prošla ponoć.

"Najprije, sretan vam Uskrs... Moram malo rastužiti sebe najprije, pa onda i sve... Tri sata se borimo sa strujom i tehnikom. Sve smo namjestili, ali nismo dobili tu bitku. Ne možemo dobiti ono što smo htjeli, ne možemo dobiti zvuk", rekla je Doris razočaranom mnoštvu, a zatim im otpjevala refren pjesme Malo mi za sriću triba, piše Index.hr. alt 

I dok je nekima refren bio sasvim dovoljan da se pohvale snimkama na društvenim mrežama, drugi su ipak podijelili govor pjevačice i napisali da ih je razočarala.

Snimke s nastupa su podijeljene i na službenom Instagram profilu Doris Dragović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...