SAD JE SVE JASNO: Evo šta piše u zahtjevu Aleksandra Vukovića upućenog visokom predstavniku Christianu Schmidtu

Vuković je ranije uputio otvoreno pismo visokom predstavniku Schmidtu u kojem je zatražio nametanja Zakona svih zakona – Lex specialis.

  • Mini market

  • 01. Avg. 2022  

  • 16

Aleksandar Vuković, predsjednik GO SDP-a BiH Banja Luka, objavio je sadržaj zahtjeva upućenog visokom predstavniku Christianu Schmidtu.

-Zahtjev Visokom predstavniku za BiH Christianu Schmidtu-Zabrana negiranja države Bosne i Hercegovine.

Izmjene i dopune krivičnog zakona Bosne i Hercegovine u cilju sankcionisanja napada na ustavni poredak i ugrožavanje teritorijalne cjeline Bosne i Hercegovine, tema su zahtjeva kojeg je uputio šef banjalučke organizacije SDP-a BiH Aleksandar Vuković.

Podsjetimo, Vuković je ranije uputio otvoreno pismo visokom predstavniku Schmidtu u kojem je zatražio nametanja Zakona svih zakona – Lex specialis.

295730474 10229325238343733 4259119474051577023 n

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...