TEŠKI DANI ZA CIJELU OPĆINU: Otkazan sajam "Dani Mediterana 2022 Neum"

Većina domaćih izlagača koji budu sastavni dio sajma direktno su pogođeni požarom u zaleđu.

  • Društvo

  • 04. Avg. 2022  

  • 0

Zbog novonastale situacije s požarom u zaleđu općine Neum, Općina Neum je donijela odluku o otkazivanju sajamske manifestacije Dani Mediterana 2022 koja se trebala održati od 5. do 7. augusta na Poštarima.

Obzirom da je situacija s požarom kompleksna i nije niiti malo bezazlena, odlučili smo ove godine otkazati Dane Mediterana. Većina domaćih izlagača koji budu sastavni dio sajma direktno su pogođeni požarom u zaleđu, saopćeno je iz Ureda gradonačelnika Neuma.

Na žalost, ovo su teški dani za općinu Neum i njezino stanovništvo. Nadamo se da će se požar što prije ugasiti i da ćemo moći nastaviti po planu s Neumskim ljetom, navodi se u saopćenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...