ČOVIĆ ČESTITAO GODIŠNJICU "OLUJE": "Danas se prisjećamo časne pobjede i zajedništva hrvatskog naroda"

"Svim Hrvaticama i Hrvatima, u Hrvatskoj i diljem svijeta, a osobito hrvatskim braniteljima, čestitam ovaj dan”, naveo je Čović.

  • Vijesti

  • 05. Avg. 2022  05. Avg. 2022

  • 4

Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH Dragan Čović čestitao je u petak Dan pobjede i 27. godišnjicu operacije Oluje u čijoj su pripremi te drugim oslobodilačkim operacijama u zapadnom dijelu BiH sudjelovale i jedinice Hrvatskog vijeća odbrane.

U objavi na svom Twitter profilu, Čović je naveo kako se danas povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i obljetnice Vojnoredarstvene operacije Oluje svi 'prisjećamo časne pobjede i zajedništva hrvatskoga naroda'.

"Svim Hrvaticama i Hrvatima, u Hrvatskoj i diljem svijeta, a osobito hrvatskim braniteljima, čestitam ovaj dan”, naveo je Čović.

U objavi na Twitteru je označio i hrvatskog premijera Andreja Plenkovića

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...