DRAŠKO STANIVUKOVIĆ S AUTOBUSOM “KO TO TAMO KRADE” DOŠAO DA VOZI SNSD-ovce: Pogledajte raspravu sa Rašom Kovačevićem (VIDEO)

On je rekao da je autobus “Ko to tamo krade” počeo da radi kako bi dovezao prve dvije osobe iz SNSD…

  • Politika

  • 06. Avg. 2022  

  • 1

Banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković je došao sa autobusom ispred Gradskog odbora SNSD i “otvorio” novu liniju SNSD – KPZ Tunjice za Srđana Amidžića i Vladu Đajića.

On je rekao da je autobus “Ko to tamo krade” počeo da radi kako bi dovezao prve dvije osobe iz SNSD.

"SNSD nije ukinuo akcize. Srđan Amidžić je potpisao sporni ugovor u tehničkom mandatu, dan nakon izbora, u 7 časova ujutru i prekršio zakon. Ugovor nije potpisao Igor Radojičić jer je čovjek bio bolestan, potpisao ga je Amidžić", rekao je Stanivuković, prenosi Srpskainfo.

Stanivuković želi da pusti Tužilaštvo da radi svoj posao.

"Glume neke poštenjačine, najave dolazak busem iz Česme, uđu u Boriku. U nedjelju ide ovaj autobus da pokupe Vladu Đajića i Amidžića za Tunjice. Idemo do kraja da rasvjetlamo ove kriminalce", istakao je Stanivuković.

Najavio je krivične prijave protiv Nikole Aleksića i Srđana Amidžića.

"Danas postupam na osnovu istine. Mi nikom nismo presudili, ali vođeni smo istinom", rekao je Stanivuković.

Portparol SNSD Radovan Kovačević poručio je Stanivukoviću da ga sram bilo.

"Stanivukoviću, sram da vas bude što ste obećali besplatni prevoz, a najskuplji je. Bavite se jeftinom politikom. Sram i stid da vas bude što ste blokirali čitavu ulicu", rekao je Kovačević.

Došlo je do kratke rasprave između Stanivukovića i portparola SNSD Radovana Kovačevića nakon što je autobus parkiran.

Pogledajte snimak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...