TEŠKI DANI ZA „DIJAMANTA“: Villarreal razbio Inter, trener Inzaghi razočarao Edina Džeku (VIDEO)

Edin Džeko nije htio napustiti klub iz Milana u proteklom prijelaznom roku, što bi se moglo pokazati pogrešnom odlukom.

  • Sport

  • 07. Avg. 2022  

  • 3

Nogometaši Intera poraženi su od Villarreala u prijateljskoj utakmici, završilo je 4:2 za tim iz Španije.

Bila je to generalka i jednima i drugima pred početak prvenstva, a treneri obje ekipe izveli su svoje najjače sastave. U špicu Interovog napada našao se povratnik Romelu Lukaku, dok je kapiten "Zmajeva" Edin Džeko utakmicu gledao s klupe za rezervne igrače, ušavši u 69. minuti umjesto Lukakua.

Upravo Lukaku bio strijelac jednog gola za Inter, te je sasvim jasno da će reprezentatvac Belgije u novoj sezoni, uz Lautara, predvoditi napad Nerazzura. Dok će Edin Džeko, koji nije htio napustiti klub iz Milana u proteklom prijelaznom roku, što bi se moglo pokazati pogrešnom odlukom, čini se morati grijati klupu u novog sezoni Serie A.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...