DVAPUT OPSOVAO U KAMERU: Britanska televizija morala cenzurirati novu zvijezdu Manchester Cityja, pogledajte šta je rekao...

Nakon utakmice je razgovarajući s novinarom Skya Geoffom Shreevesom dvaput opsovao.

  • Šareni svijet

  • 08. Avg. 2022  

  • 0

Erling Haaland dao je oba gola za Manchester City u pobjedi nad West Hamom (2:0) na otvaranju engleskog prvenstva i tako se na najbolji način predstavio novoj ligi, u koju je stigao kao velika zvijezda iz Borussije Dortmund. Nakon utakmice je razgovarajući s novinarom Skya Geoffom Shreevesom dvaput opsovao.

"Dobar početak, nema se što reći osim toga. Bilo je dobro nastupiti, dobiti minutažu jer je još uvijek rana faza sezone. Moramo nastaviti, vidjeli smo potencijal protiv Bayerna, protiv Liverpoola sam bio malo u padu, ali bit će dobro", izjavio je Haaland.

Trener Pep Guardiola iz igre ga je izvadio u 78. minuti. Pitali su ga je li mu žao što nije postigao hat-trick. Zbog njegovog odgovora Sky je morao cenzurirati izjavu. "Vidjeli ste što je Ilkay Gundogan odigrao nakon što sam izašao, trebao sam biti ondje. Sranje, ali tako je" rekao je pa ga je Shreeves zamolio da pripazi na rječnik.

"Sranje, oprosti. Ne ide mi dobro jezik u ovoj državi", rekao je zatim Haaland pa se nasmijao.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...