SVI SU STALI I GLEDALI: Na snimanju filma o Ferrariju pažnju ukrala Penelope Cruz...

Važan dio filma je 1957. godina kada je Ferrarijev trkaći automobil doživio fatalnu nesreću na Mille Miglia u Italiji.

  • Show

  • 09. Avg. 2022  

  • 0

U talijanskoj Modeni snima se film Michaela Manna o Enzu Ferrariju u kojem Lauru, suprugu talijanskog vozača trkaćih automobila i osnivača automobilske marke Ferrari igra 48-godišnja španjolska glumica Penelope Cruz koja je svojim dolaskom privukla veliku pozornost.

Nedavno je glumica uočena u šetnji središtem Modene, gdje je posjetila i poznati lokalni restoran Da Enzo gdje je pojela torteline.

Penelope Cruz Steps In '70s Heeled Brogues & Florals for Ferrari Movie –  Footwear News

Uočena je i na snimanju na najvećem trgu Largo Garibaldi, dan kasnije na groblju San Cataldo, koje je poprište radnje u 1957. godini, kada se dogodio jedan od najtužnijih dana u Ferrarijevom životu, sprovod njegovog sina Dina.

Uz Penelope Cruz, koja je 2008. godine osvojila Oscara za najbolju sporednu glumicu za "Vicky Cristina Barcelona" Woodyja Allena, Enza glumi američki glumac Adam Driver. Na kino platna bi trebao doći sljedeće godine.

Film prikazuje život Enza Ferrarija, njegove obiteljske probleme i njegove pripreme za automobilističku utrku Mille Miglia 1957. godine.

Američki redatelj Mann već je 90-ih godina prošlog stoljeća govorio o snimanju filma o automobilskom mogulu s dva svjetska rata i brojnim obiteljskim tragedijama u pozadini.

Važan dio filma je 1957. godina kada je Ferrarijev trkaći automobil doživio fatalnu nesreću na Mille Miglia u Italiji.

Ta utrka vozila se od Brescie do Rima i natrag, od 1927. do 1957., s izuzetkom ratnih godina.

Konačno je ukinuta 1957. nakon velike nesreće u lombardijskom mjestu Guidizzolo u kojoj su poginula dva vozača i nekoliko gledatelja, među kojima djeca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...