HIT NA INTERNETU: Pogledajte kako je Mercedes „pobjegao“ od vozačice (VIDEO)

Ispočetka je sve izgledalo glatko, vozačica je nakon toga trebala "smotati" volan u suprotnom smjeru i izašla bi za tren oka.

  • Šareni svijet

  • 11. Avg. 2022  

  • 0

Video koji bi vlasnici automobila htjela što prije izbrisati pojavio se na stranici Reddit.

Snimka nadzorne kamere iz Kine pokazuje ženu kako ulazi u Mercedesovu limuzinu, a ubrzo nakon toga sve polazi po zlu. Žena pokušava izaći iz dvorišta vozeći unatrag.

Kako joj je direktan put blokiran zidom vozačica je "smotala" volan na lijevo i krenula unatrag. Ispočetka je sve izgledalo glatko, vozačica je nakon toga trebala "smotati" volan u suprotnom smjeru i izašla bi za tren oka. No iz nekih, samo njoj poznatih razloga ona je stavila točkove smotane na istu stranu te se auto nastavio rotirati dok prednjim dijelom nije zapeo na nešto štoi nalikuje na perilicu rublja.

Video pogledajte OVDJE

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...