LIJEPA KAO GRIJEH: Zgodna kćerka legendarnog košarkaša jednom fotografijom sve je ostavila bez teksta…

Ljubav prema sportu i talent naslijedila je od oca, no čini se da razmatra i mogućnost kopiranja njegovog ekscentričnog stila.

  • Show

  • 12. Avg. 2022  

  • 0

Kćerka legendarnog košarkaša Dennisa Rodmana, 20-godišnja Trinity Rodman, mlada je nada ženskog američkog profesionalnog nogometa te je napadačica aktuelnog prvaka NWSL lige Washington Spirita i ove godine je proglašena za "Rookiea sezone".

Ljubav prema sportu i talent naslijedila je od oca, no čini se da razmatra i mogućnost kopiranja njegovog ekscentričnog stila.

Naime, Trinity ovih dana puni medijske stupce zbog objave u svojim pričama na Instagramu gdje je pratitelje upitala bi li trebala ponoviti legendarnu "leopard" frizuru svoga oca, čime je izazvala brojene reakcije.

Na Instagram profilu Just Women Sports čak su joj fotošopirali očevu kosu, a u komentarima su se svi složili kako bi zaista i trebala napraviti taj potez, ali da i ovako izgleda kao košarkaševa slika i prilika.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...